Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsabb, olcsóbb ADSL a TVnet-tel

|

A TVnet ADSL 3G néven új internetszolgáltatás csomagot kínál 2006 február elsejétől Budapest területének 70 százalékán és fél éven belül a vidéki nagyvárosokban is.

Hirdetés

Az ADSL 2+ műszaki hátterű szolgáltatás a konstrukciótól függően lehet igen kedvező árú - egyéni ügyfeleknek, hűségnyilatkozat vállalása nélkül, 1024 Kbit/sec sebességű, valóban korlátlan elérést havi 6 240 forinttól kínálják - de ha arra van igény, akár 24 Mbit/sec sávszélesség is elérhető.

A TVnet 800 millió forintos beruházással alakította ki az ADSL 3G technikai hátterét, amelyhez az eszközöket az Allied Telesyntől vásárolta. Szintén újdonság, hogy beindítják az SDSL (Szimmetrikus Digitális Előfizetői Vonal) szolgáltatást is azon előfizetőik számára, akiknek a feltöltési sebesség pont olyan fontos, mint a letöltés tempója. Egyéni előfizetők számára, egy éves hűségnyilatkozat mellett, mindkét irányba 512 Kbit/sec sebességű hozzáférés 12 900 forintba kerül, míg az üzleti felhasználóknak, szintén egy éves hűség vállalásával, mindkét irányba 1024 Kbit/sec tempójú elérés 40 000 Forintot kóstál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.