Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsfénykép: iPad Pro 12.9

|

Drága, de nagyon jó. Billentyűzettel pedig fenomális.

Hirdetés

Hirdetés

A 12 hüvelykes iPad Pro külseje lényegében megegyezik a 2018 iPad Próéval, de ez nem feltétlenül baj. Az alumínium tablet majdnem "keretmentes" élményt kínál, sarkai kellemesen lekerekítettek, teste pengevékony, és ugyanazokban a színekben ál rendelkezésre, mint elődje.

A hátoldalán viszont fontos változás látható: a továbbfejlesztett kameraszekció az iPhone 11 Prót idézi, és a kettős lencseösszeállítást egy új LiDAR szkenner egészíti ki.

A nagyméretű eszköz (280,6x214,9x5,8 mm) viszonylag könnyű, alig több, mint 640 grammot nyom. Igaz, még így is jóval nehezebb, mint a 11 hüvelykes iPad Pro, vagy az androidos Huawei MatePad Pro, de a tágasabb képernyő miatt ez a pár deka bőven megéri.

Ami a teljesítményt illeti, az bámulatos: az új A12Z lapkakészlettel felszerelt tablet minden riválist maga mögé utasít. A 120 hertzes, 12,9 hüvelykes megjelenítő grafikai tervezésre, filmnézésre és netezésre egyaránt kiváló, de ha igazán ki akarjuk használni a képességeit, feltétlenül szerezzünk be hozzá egy billentyűzetet, ami új dimenziókat nyit meg a használatban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.