Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsító tipp a Windows 10 Start menüjéhez

|

Megkönnyíti a navigációt az alkalmazáslistán egy aprócska trükk.

Hirdetés

Hirdetés

Sokszor fordul elő a Windows 10 operációs rendszerben, hogy el akarunk indítani egy alkalmazást, és a Start menü ábécé sorrendbe szedett alkalmazáslistáján végigbogarászva kell megkeresnünk a futtatni kívánt programot. A módszer különösen fárasztó akkor, ha a program nevének kezdőbetűje az ábécé hátsó felében található.

Nagymértékben felgyorsítja a program megtalálását, ha a kezdőbetűjük alapján csoportokra bontott alkalmazáslistán kattintunk a bármelyik szekció tetején lévő betűre (például az A,Á-ra), melynek hatására megjelenik az ábécé, amelyen a keresett program kezdőbetűjén kattintva (például a Térképek keresésekor a T-n) azonnal a programunkat tartalmazó szekcióhoz ugrunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.