Hirdetés
. Hirdetés

Ha akarod, ha nem, a gépeden van a Windows 10

|

Olyanok is megkapják az operációs rendszer telepítő fájljait, akiknek egyáltalán nem áll szándékukban telepíteni a Windows 10-et.

Hirdetés

Közleményében elismerte a Microsoft, hogy olyan számítógépekre is letölti a Windows 10 telepítő fájljait, amelyeknek a tulajdonosai nem fejezték ki óhajukat arra vonatkozólag, hogy telepíteni akarják az új operációs rendszert. Ez az eljárás nem kívánt adatforgalmat generál az érintett felhasználóknál, továbbá a telepítő fájlok feleslegesen foglalnak el 3-6 gigabájtnyi helyet a merevlemezen egy rejtett mappában.

Hirdetés

Azok a felhasználók tapasztalhatják a fentebb leírtakat, akik a Windows Update modulban az automatikus frissítés lehetőséget választották (ez egyébként a kritikus biztonsági frissítések minél előbbi telepítése érdekében a Microsoft és a biztonsági cégek által ajánlott beállítás). A Microsoft július óta folytatja ezt a gyakorlatot, azonban eddig mindenki azt hitte, hogy csak azok kapják meg a telepítőkészletet, akik "lefoglalták" maguknak az operációs rendszer egy példányát a Microsoft által korábban a gépükre telepített appon keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.