Hirdetés
. Hirdetés

Ha nincs iPhone, nincs előfizető

|

Több millió felhasználót veszített el Japán legnagyobb mobilszolgáltatója azért, mert nincs iPhone-ja.

Hirdetés

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója az NTT DoCoMo, és érdekes módon még néhány hete is azt mondták a vállalatnál, hogy a készülék töretlen népszerűsége ellenére egyáltalán nem érdeklődi őket az Apple iPhone-ja, és az, hogy felvegyék az almás telefont a kínálatukba. 

Természetesen azzal tisztában vannak a vállalatnál, hogy sok előfizetőt nyerhetnének pluszban, de mivel az Apple-lel csak bizonyos feltételek mellett szerződhetnek, illetve a saját szolgáltatásaikat sem telepíthetik az iPhone-okra, így inkább lemondanak a lehetőségről. 

Ez a makacsság igen sokba kerülhet az NTT DoCoMonak, ugyanis a Reuters értesülései szerint a cég előfizetői elkezdtek menekülni a rivális szolgáltatókhoz, így a KDDI-hez és a Softbankhoz. Az elmúlt négy és fél évben az NTT DoCoMo összesen 3,2 millió felhasználót veszített el. A legnagyobb japán szolgáltató most úgy taktikázik, hogy miután a piac telített lesz, és eléri a vásárlások maximumát, az Apple kénytelen lesz beadni a derekát az ő feltételeiknek is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.