Hirdetés
. Hirdetés

Három színben jön ki az olcsó iPhone

|

És már azt is tudni, hogy egyszerűen iPhone SE lesz a neve.

Hirdetés

Hirdetés

A 9to5Mac legfrissebb hírei szerint az Apple pillanatokon belül bejelenti 2020-as új belépő szintű mobilját, amit mindközönségesen iPhone SE-nek fognak hívni, vagyis a korábban felröppent névvariációkat (iPhone SE 2, iPhone 9) nyugodtan elfelejthetjük.

Az infó állítólag "biztos forrásból" származik, és már azt is tudni, hogy az iPhone SE fehér, fekete, illetve piros színekben jön ki 64, 128 vagy 256 gigabájt tárterülettel.

Bár az árak egyelőre még titkosak, a beavatottak szerint az Apple szeretne visszatérni az eredeti SE 399 dolláros árához (ez jelenleg körülbelül 370 eurót jelent). Ha valóban ennyibe fog kerülni a mobil, komoly sikerre számíthat, mert ez az összeg valóban igen jutányos egy korszerűen felszerszámozott iPhone-ért.

A mobilról még annyit tudni, hogy kívülről az iPhone 8-ra, belülről az iPhone 11-re hasonlít majd. A 3D Touch alighanem hiányzik majd belőle, viszont visszatérhetnek olyan Apple-kedvencek, mint a Touch ID.

Az új iPhone SE megjelenése után pedig a gyártó szinte bizonyosan ejti az iPhone 8 termékvonalat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.