Hirdetés
. Hirdetés

Hat új telefont mutatott be a BenQ Mobile

|

A nemrég megkezdődött, hannoveri CeBIT kiállításon a BenQ Mobile hat új mobiltelefont mutatott be. Ezek egyike Windows Mobile 5.0 szoftvert is tartalmaz.

Hirdetés

A P51-es modell Wi-Fi kapcsolattal, és előtelepített Skype programmal is rendelkezik. A kettő együtt lehetővé teszi az IP-telefonálást vezetéknélküli hálózaton keresztül. Sikerült egy teljes értékű QWERTY billentyűzetkiosztást is elhelyezni az apróságon, de belső értékeit tovább növeli a beépített GPS és a 128 megabájt memória. A Windows Mobile új verziója tartalmazza a Powerpoint prezentációkészítő programot is, de lehetőség van úgynevezett push e-mailek fogadására is. A telefon csak a harmadik negyedévben válik elérhetővé.

Az EL71 egy másik új telefon, ami sokkal inkább a külcsínre épít. A vállalat a "fiatal profiknak" szánja, külső borításának nagy részét például fém alkotja. A CF61 sokkal visszafogottabb, nagyobb tömegek számára elérhető modell, beépített zene lejátszóval, Bluetooth kapcsolattal, valamint cserélhető hát- és előlapokkal. A C81 egy igazi multimédiás eszköztár, amely a szokásosnál nagyobb hangszóróval rendelkezik a tisztább csengőhangok és jobb kihangosítás funkció érdekében.

Bejelentették továbbá, hogy hamarosan megjelenő telefonjaikra Google keresőt telepítenének. A lépés nem annyira meglepő, hiszen az utóbbi időben több más gyártó is partnerkapcsolatot létesített a keresővállalattal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.