Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas érdeklődés övezte a BalaBit Open Academy-t

|

Több százan vettek részt a BalaBit IT Security és a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kara által közösen szervezett rendezvényen ahol a szakértők a rendszerüzemeltetési témákat boncolgatták.

Hirdetés

Czanik Péter, a Balabit szakértője előadásában kiemelte, hogy a szakemberek már régóta várják, hogy a Linux desktop áttörést ér el, s a személyi számítógépeket meghódítja a nyílt forráskódú technológia.

 

Az előadásokról bővebben itt olvashat 

Brehel József, információ és kiberbiztonsági tanácsadó a felhők hasznáról és kockázatairól, Pfeiffer Szilárd, a Balabit szoftverfejlesztője a felhőről és a magánéletről, Erki Ferenc, az Emarsys rendszerüzemeltetési szakértője pedig a DevOpsról tartott előadást.

 

Az előadásokról bővebben itt olvashat

Nagy Gergely, a Balabit hálózati biztonsági szakértője a hatékony naplózás fontosságáról beszélt míg Michaleczky Péter, a Sybase Products Hungary vezető tanácsadója a mobilplatformok üzemeltetésének kihívásairól tartott előadást.

 

Az előadásokról bővebben itt olvashat 

Fischer Erik, az Augment!IT CTO-ja a processzorok fejlődési lehetőségeiről, Wébel Gábor, a D-Link Magyarország Kft. műszaki tanácsadója pedig a vezeték nélküli hálózatok alkalmazásának kulcslépéseit boncolgatta.

 

Az előadásokról bővebben itt olvashat

2014 Open Source Projektje

A Computerworld hamarosan negyedik alkalommal rendezi meg a nyílt forrású fejlesztések, a fejlesztői közösségek és a támogató cégek számára Open Source Konferenciáját és akárcsak az előző években, idén is meghirdeti az Év Open Source Projektje pályázatot melynek célja az open source termékek fejlesztésével, forgalmazásával, terjesztésével foglalkozó vállalkozások munkájának elismerése, valamint a nyílt szabványokon alapuló termékek népszerűsítése.

Az alapítók a díjjal hozzá kívánnak járulni a magyar open source mozgalom fejlődéséhez, a nyílt szabványok terjedéséhez.

A Computerworld weboldaláról letölthető a pályázat kiírása, a jelentkezési űrlap valamint a pályázati projekt leírásának formanyomtatványa.


A pályázat beküldésének határideje: 2014. március 10., hétfő, a pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2013. március 19-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.