Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas kudarc a Windows 10 frissítése

|

Az October 2018 Update verzió csupán 5 százalékkal növelte részesedését az elmúlt hónapban, és még mindig csak a Windows 10-es PC-k alig több mint a negyedén fut.

Hirdetés

Hirdetés

Miközben egyre közeledik a Windows 10 tavasszal esedékes következő, April 2019 Update változatának (1903-as verziószám) a kiadása, a tavaly ősszel megjelent, sok viszontagságot megélt - súlyos hibák miatt visszavont, majd újra kiadott - October 2018 Update frissítése az AdDuplex legfrissebb adatai szerint csupán a Windows 10-es személyi számítógépek 26,4 százalékán fut. A Windows 10-ek háziversenyében továbbra is a közel egy éves April 2018 Update vezet toronymagasan 66,3 százalékos részesedéssel.

A futottak még kategóriában szerepel a 2017 őszén kiadott Fall Creators Update 3,5 százalékkal. Különösen tragikus, hogy a jelenleg legfrissebb tavaly októberi frissítés az előző hónapban csak 5 százalékkal tudta növelni használati arányát. Mindez arra utal, hogy a felhasználók nem kérnek az elátkozottnak tekintett változatból és inkább közvetlenül a nemsokára megjelenő kiadásra kívánnak majd frissíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.