Hirdetés
. Hirdetés

Hatékonyabb erőforrás-kezelés

|

A Novell bejelentette, hogy elérhetőek adatközpont-felügyeleti megoldásainak legújabb verziói.

Hirdetés

A Novell adatközpont-felügyeleti megoldásainak legújabb verziói továbbfejlesztett szolgáltatáskészlettel leegyszerűsítik a virtuális gépek életciklusának kezelését, és lehetővé teszik az adatközpontok automatizálását. A moduláris felépítéssel rugalmasabbá teszi a Novell ZENworks felügyeleti megoldást: az adatközpont-erőforrások lefoglalását irányító motor a specializált felügyeleti alkotóelemektől elkülönített módon telepíthető és futtatható, többek között a virtuális gépeket felügyelő rendszerektől függetlenül is.

Az új verzió lehetővé teszi a Xen virtualizációt futtató Novell SUSE Linux Enterprise teljes életciklus menedzsmentjét is. A fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek kihasználhatják a virtualizálás előnyeit az adatközpontokban informatikai infrastruktúrájuk egyszerűsítése, a rendszer költségeinek és kockázatainak csökkentése mellett.

A Novell adatközpont-felügyeleti megoldásai többplatformos ITIL?-alapú szolgáltatásokból állnak, amelyek az informatikai rendszerek felügyelete mellett az üzleti folyamatok irányítását is biztosítják. A rendszergazdák a virtuális gépek hatékonyabb felügyelete és kezelése érdekében a Xen Linux virtuális gépekről - amelyek továbbfejlesztett, teljes életciklusra kiterjedő felügyeleti képességgel rendelkeznek - rendszerképeket készíthetnek és helyezhetnek el az adattárházban.

Joe Wagner, a Novell alelnöke és rendszer- és erőforrás-felügyeleti részlegének vezetője elmondta: "A virtualizáció nyújtotta előnyök kihasználásához a szervezeteknek olyan felügyeleti megoldásokra van szükségük, amelyek automatizálják és leegyszerűsítik az adatközpont működését. A Novell ZENworks Orchestrator és a Novell ZENworks Virtual Machine Management legújabb verzióival ügyfeleink mind a fizikai, mind a virtuális heterogén informatikai környezetet könnyen kezelhetik költségeik, valamint a dinamikus virtualizált környezetekkel kapcsolatos veszélyek csökkentése mellett."

Ez a verzió zökkenőmentes rendszerbevezetést tesz lehetővé, és biztosítja az ügyfelek és partnerek választási szabadságát abban, hogy mely felügyeleti eszközöket használják az adatközpontban. Ez úgy lehetséges, hogy a korábban csak csomagban működő ZENworks Orchestrator programot a rendszer leválasztja a felügyeleti csomagokról, például a ZENworks Virtual Machine Management eszközről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.