Hirdetés
. Hirdetés

Hazai piacon a TomTom One XL

|

A TomTom bejelentette a 4,3 hüvelykes érintőképernyővel rendelkező TomTom ONE XL kelet-európai verzióját.

Hirdetés

A TomTom ONE XL Kelet-Európa tartalmazza Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Latvia, Litvánia és Észtország előre telepített térképét, valamint Horvátország nagyobb városait tengerparti régióját. A többi közép-európai országot a csak főbb utak kapcsolódó hálózatával fedi le. A nagyobb képernyőméret mellett az ingyenes QuickGPSfix szoftver és új tartozékok - hordtáska, tartóeszközök és nagykapacitású töltőkészülék - szerepelnek a gyártó kínálatában.

 

onexl.jpg

 

A felhasználók hozzáférést kapnak a TomTom HOME-hoz, amely lehetővé teszi a tartalmak és szolgáltatások letöltését, tárolását és áthelyezését a PC-ről a TomTom eszközre. A TomTom HOME segítségével a felhasználók nemcsak útvonalukat tervezhetik meg, hanem letölthetnek új hangokat, kaphatnak közlekedési értesítéseket, és további térképeket is telepíthetnek.

A TomTom ONE XL Kelet-Európa 2007 júniusában jelenik meg a boltokban. Ajánlott kiskereskedelmi ára 339 Euro, a TomTom ONE XL Hungary ajánlott kiskereskedelmi ára pedig 84 990 forint.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.