Hirdetés
. Hirdetés

HDMI kapuval felszerelt gigabites hálózati kapcsolók a NETGEAR-től

|

20 gigabites sávszélességgel fűzhetők össze a NETGEAR hálózati eszközök a HDMI révén

Hirdetés

 

A NETGEAR ma jelentette be két új, korszerű ProSafe intelligens gigabites hálózati kapcsoló, a GS724TPS és a GS748TPS piaci megjelenését. A gyártó közleményében kiemelte, hogy az iparágban ezek az első és egyetlen olyan, kis- és középvállalkozásnak szánt intelligens gigabites switchek, melyek egyazon platformon kínálnak gigabites adatkapcsolatot, Etherneten keresztüli tápáramellátást (PoE) és összefűzési lehetőséget, vagyis alkalmasak integrált hálózatok építésére.

 

 

A vezeték nélküli szolgáltatást, hang- és adattovábbítást egyszerre biztosító integrált hálózatok előnyei egyértelműek. A GS7xxTPS sorozatot úgy alakították ki, hogy a meglévő infrastruktúrát könnyen át tudjuk helyezni a vezeték nélküli LAN-t, VoIP-telefonokat vagy IP-PBX telefonközpontot, illetve videokonferencia-szolgáltatást egyaránt támogató integrált hálózatra. Az összes porton biztosított Ethernetes tápellátás és az AutoVoice VLAN funkció révén a felhasználók a vezetékhálózat módosítása nélkül csatlakoztathatják PoE-technológiájú IP-telefonjaikat, illetve hozhatnak létre vezeték nélküli hozzáférési pontokat. Ezenkívül a készülékek első négy portja támogatja az IEEE802.3at szabványtervezet szerinti PoE+ technológiát, így 30 W teljesítményfelvételű PoE-eszközök csatlakoztatását is lehetővé teszik. Ilyenek a többcsatornás vezeték nélküli hozzáférési pontok, a pásztázó-, billenő- és zoom-funkcióval rendelkező IP-alapú kamerák vagy az érintőképernyős IP-telefonok.

 


 

netgear gs748tps
A csúcsteljesítmény, egyszerű kezelhetőség és skálázhatóság szempontjainak figyelembevételével megtervezett GS7xxTPS sorozat tagjai összefűzhető intelligens gigabites switchek, melyek mindegyike két-két, e célra szolgáló, 20 Gb/s sávszélességet biztosító HDMI-portot is tartalmaz. Segítségükkel akár 6 switch vagy 288 port is összefűzhető, s egyetlen IP-cím alatt kezelhető. Az összefűzési funkció jellemzője a redundancia és a működés közbeni cserélhetőség is. A GS724TPS és a GS748TPS ugyanannak az összefűzhető, gigabites intelligens NETGEAR-switchekből álló termékcsaládnak a tagja, a GS7xxTS sorozatú (GS724TS és GS748TS) switchekkel mindkettő összefűzhető.

 


 

Mindkét új ProSafe modell nyújtja a magas szintű hálózati szolgáltatások teljes körét, így többek között hozzáférés-vezérlési listákat (ACL), 802.1x portalapú hozzáférés-szabályozást, kibővített QoS-támogatást, sávszélesség-korlátozást és a multicast forgalmat szabályozó IGMP snooping funkciót. A szolgáltatások kihasználását böngészőalapú interfész teszi lehetővé.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.