Hirdetés
. Hirdetés

Hello Kitty! Itt a macska beszél

|

A Japánban rendkívül népszerű figura, a Hello Kitty a fiatal lányoknak szánt mobiltelefonon is eluralkodik. A tettes a BenQ Mobile, a telefon kódneve AL26.

Hirdetés

A Hello Kitty figurát a Sanrio nevű cég találta ki 1974-ben, és azóta már dollármilliókat keresett vele. A fiatal lányoknak tetsző aranyos kiscica ezentúl mobiltelefonban is megtalálható, a BenQ Mobile a BenQ-Siemens AL26-os kódnevű telefonja például a rózsaszínű állatka köré épül.

A szétcsúsztatható mobil csillogó metál pink színű, az előlapot a világhírű cica képmása díszíti. A hátlap a kontraszt fokozása érdekében fehér, rajta a kézzel írt Hello Kitty logó pedig rendkívül kedves, játékos megjelenést nyújt a készüléknek. A csomagban egy Hello Kitty kabala is található, amit a mobiltelefonra lehet akasztani. A készülékben a cica köré épülnek fel a játékok, a háttérképek és csengőhangok is.

Amit a technikai tartalomról tudni lehet, az eddig igen kevés: szétcsúsztatható telefonról beszélünk, négy irányba mozgatható navigációs gombbal, nagyméretű, 130×130 pixeles, 65,536 színű TFT kijelzővel, 32 szólamú csengőhangokkal. A BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty várhatóan 2006 októberében kerül a hazai üzletekbe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.