Hetven programozó

|

Főként gyakorlott programozókat kíván foglalkoztatni most létesülő kutatás-fejlesztési központjában az IT Services Hungary.

Új kutatás-fejlesztési központot hoz létre Budapesten az IT Services Hungary. A vállalat a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 314 millió forintos támogatással 70 új munkahelyet létesít fővárosi szolgáltatóközpontjában. A projekt fő témaköre a desktop-virtualizáció és az infrastruktúra virtualizációja; a vállalat főként angolul és németül tudó, senior programozókat keres. Az új K+F részlegen felül az IT Services Hungary idén – akárcsak 2011-ben – több száz munkatárs felvételét tervezi. A T-Systems International informatikai szolgáltatásokat nyújtó leányvállalata jelenleg mintegy 2500 főt foglalkoztat budapesti és debreceni telephelyén.

A magyarországi tevékenység célközönségének 90 százalékát a nemzetközi piacok képezik. A T-Systems Global Delivery Hubjaként működő leányvállalat fő tevékenységi területei a dinamikus cloud computing, az egészségügyi alkalmazások, a közösségi média, az IT-biztonsági, valamint a különféle bérelhető IT-alkalmazások.

Ilosvai Péter, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója kiemelte a vállalat felnőttképzési oktatási rendszerét, amit a megfelelő szakember-utánpótlás érdekében alakítottak ki. A Debreceni Egyetemen már egy ideje működő program mellett nemrégiben a Miskolci Egyetemen is elindították a képzést. Mivel tapasztalataik szerint Budapesten van elegendő munkaerő, itt nem szerveztek felnőttképzési programokat, ám jó kapcsolatokat ápolnak több fővárosi felsőoktatási intézménnyel is. A Műegyetemmel például közös fejlesztési projektekben vesznek részt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.