Hirdetés
. Hirdetés

Hibridfelhő-szolgáltatási megoldások a HP-től

|

Egykapus felelősségvállalással a felhőalapú rendszerek zökkenőmentes működésért.

Hirdetés

HP számítási felhő megoldások cloud computing
HP számítási felhő megoldások cloud computing

Számos komoly kihívással kell szembenézniük az informatikai vezetőknek: úgy kell fenntartani és továbbfejleszteni a vállalati infrastruktúrát, hogy az beleférjen a szűkös költségvetésbe. Ennek egyik hasznos eszköze a cloud computing. Legyen szó „hagyományos", magán vagy nyilvános felhőkről, illetve hibrid rendszerekről, az integrált technológiai környezet és a rugalmas IT kialakítás előnyeit ma már nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A HP Hybrid Delivery portfóliója lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiválasszák a számukra leginkább megfelelő szolgáltatás-nyújtási módszert, és integrálják saját környezetükbe, a költségek és a rendszer komplexitásának megugrása nélkül. Felismerve, hogy a gyors reagálókészség fontos tényező egy szervezet sikere szempontjából, és, hogy az elkövetkező öt év során a technológiai beruházások fontos szerepet játszanak majd ennek fokozásában, a vállalat kibővítette Hybrid Delivery portfólióját.

A HP CloudSystem teljes, integrált, nyílt platformot kínál a saját, nyilvános és hibrid felhőkörnyezetek szolgáltatásainak kiépítésére és kezelésére. Dual bursting képességgel segít az ügyfeleknek a hullámzó igények kezelésében - a vállalat előre készletezheti és dinamikusan bővítheti-szűkítheti erőforrásait nyilvános felhőszolgáltató vagy használatalapú (pay-as-you-go) helyszíni felhőmodell segítségével. Ezen túlmenően, az amerikai informatikai óriás a HP CloudAgile program elindításával a szolgáltatóknak is segítséget nyújt a gyorsan növekvő felhőpiac lehetőségeinek kiaknázására. A HP teljes nagyvállalati portfólióját, azon belül a CloudSystemet is lefedő, átfogó program résztvevői közvetlenül érhetik el a HP globális értékesítési csapatát és viszonteladói hálózatát, továbbá támogatást kapnak az új felhőszolgáltatások bevezetéséhez.

A CloudSystemhez nyújtott támogatási szolgáltatásokkal a HP „egykapus" felelősséget vállal a teljes környezetért, integrált hardver- és szoftvertámogatással, 7x24 órás rendelkezésre állással, proaktív problémamegelőzéssel és automatikus távtámogatással. Így az adott ügyfél üzletmenetére koncentrálhat a hibaelhárítás helyett.

A HP CloudStart szolgáltatások a HP CloudSystem képességeit kiterjesztve segítenek meghatározni az induló privát felhő-szolgáltatásokat, elvégezni a belső költségszámítást és elszámolást, valamint betartani az ügyfél biztonsági és mentési szabályzatait. Az új funkciók automatizálják és ennek következtében felgyorsítják az alapvető alkalmazások telepítését, a megfelelés-monitorozást és patch-kezelést a privát felhőben. A HP CloudSystem tananyaga és a HP Education Services tanfolyamai megfelelő tudást és változáskezelési támogatást nyújtanak a felhő-technológiai beruházásokban rejlő lehetőségek maradéktalan és mielőbbi kiaknázásához.

Felhőalapú biztonsági szolgáltatások
A HP Enterprise Cloud Service - Vulnerability Scanning sérülékenység-vizsgálat a gyakori biztonsági hibák kiküszöbölésével csökkenti az adatvesztés és a jogosulatlan hozzáférés kockázatát. A szolgáltatás végigpásztázza a hálózati node-okat, a potenciálisan sérülékeny szervereket és hálózati eszközöket is beleértve. HP Enterprise Cloud Service - Vulnerability Intelligence pedig tájékoztat az újonnan feltárt potenciális fenyegetésekről, és célzott, gyakorlati információkkal támogatja a helyesbítő intézkedések végrehajtását még a tényleges üzemkiesés vagy hálózatvesztés előtt.

A HP a fentiek mellett bemutatta a HP Cloud Services Enablement for Communications as a Service (HP CSE for CaaS) konstrukció továbbfejlesztését. A szolgáltatások segítséget nyújtanak a távközlési szolgáltatóknak a közmű-jellegű árképzés és az igény szerinti szolgáltatási modell bevezetéséhez kis- és középvállalati ügyfélkörükben. A HP CSE for CaaS segítségével a vezetékes, vezeték nélküli és szélessávú szolgáltatók egy forrásból tudják kínálni ügyfeleiknek a különféle informatikai és távközlési szolgáltatásokat, köztük az üzenetátvitelt, az együttműködést és az automatizált hangalapú szolgáltatásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.