Hirdetés
. Hirdetés

Hírolvasót vett a LinkedIn

|

90 millió dollárért vásárolta meg a LinkedIn a Pulse-t.

Hirdetés

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák: a LinkedIn megvásárolta a Pulse-t, egy körülbelül 90 millió dollárt érő üzlet keretében. A professzionális közösségi oldal várhatóan az idei második negyedévben fejezi be ténylegesen a hírolvasó app felvásárlását.

A Pulse eredetileg Akshay Kothari és Ankit Gupta fejlesztése, azonban amikor az Apple társalapítója, Steve Jobs az iPhone 4 bemutatójakor megemlítette az alkalmazást, az hirtelen a Time magazin top 50-es listájára került. Az app mobilon és weben is elérhető, és nagyjából 7-800 kiadótól gyűjti a tartalmakat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkalmazás életében mi változik. A fejlesztők azt ígérték, hogy az androidos és az iOS-es programok egyelőre változatlanul lesznek elérhetőek, a két csapat pedig együtt dolgozik majd valami újon. A korábbi fejlesztők a LinkedIn Mountain Viewban található főhadiszállására költöznek át.

Érdekesség, hogy az üzlet kevéssel azután született, hogy a Yahoo 30 millió dollárért megvette a Summly hírolvasóját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.