Hirdetés
. Hirdetés

Hírszolgáltatást indít a Facebook

|

A közösségi szolgáltatás használói első kézből, közvetlenül megkapják a legfrissebb híreket a Notify app segítségével.

Hirdetés

Jövő héten debütál a Facebook új, különálló appja, a Notify, amely a legfrissebb hírekkel látja el használóit, értesült a Financial Times. A lépéssel a közösségi oldal folytatja nyomulását a hírszolgáltatás területén olyan partnerekkel működve együtt, mint a Washington Post, a Vogue és a CBS News. A facebookozók jelenleg is követhetik egy sor hírportál anyagait hírfolyamukon, a teljes történetek elolvasásához azonban el kell látogatniuk a hírportálokra. A Notify app használatakor erre nem lesz szükség, mivel a teljes cikkek elérhetők lesznek az appban, tovább a felhasználók testre szabhatják hírforrásaikat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.