Hirdetés
. Hirdetés

Hitelrontó sms-ek keringenek az OTP-ről

|

Az OTP Bank büntetőfeljelentést tett az ORFK Nemzeti Nyomozó Irodánál, mert egy ügyfeléhez ismeretlen feladótól a bank pénzügyi pozícióját megkérdőjelező sms érkezett.

Hirdetés

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint az sms-üzenet valótlansága miatt a bank ismeretlen tettes ellen tette meg feljelentését.

"Az OTP Bank megköszöni azon ügyfelei bizalmát, akik haladéktalanul értesítették a hitelintézetet, hogy ismeretlen helyről mobil telefonjukra olyan szöveg érkezett, amely a bankkal való pénzügyi kapcsolatuk megszüntetésére szólítja fel őket" - áll a közleményben.

A közleményben hangsúlyozzák, hogy az OTP Bank Magyarország legnagyobb hitelintézete, amelynek stabilitása és tőkeereje megkérdőjelezhetetlen. A bank elmúlt évi előzetes konszolidált IFRS-szerinti adózott eredménye 158,2 milliárd forint, a bankcsoport 2005-ben a magyarországi több mint 30 szereplős piacon a háztartások hiteleinek közel 38 százalékát, betéteinek csaknem 35 százalékát kezelte.

Az OTP Bank menedzsmentje elkötelezett a hitelintézet töretlen fejlődése, magyarországi dominanciájának megőrzése, valamint meghatározó regionális pozíciójának további erősítése mellett - áll a közleményben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.