Hirdetés
. Hirdetés

Hivatalos Office 2010 árak

|

Az Office 2010 fejlesztői a CES előtt bejelentették a júniusban megjelenő programcsomag árait.

Hirdetés

Az Office 2010 csapata még a Consumer Electronics Show (CES) előtt blogjában leírta, hogy az eseményen pontosan miről fognak beszélni, így már a konferencia előtt megosztva a nagyérdeművel az Office 2010 árazását. Bejelentésük alapján az Office 2010 négy kiadásban lesz megvásárolható az Egyesült Államokban: Office Home and Business, Office Professional, Office Home and Student és Office Professional Academic lesz jele a boltok polcain. Míg a Standard és a Professional Plus kiadások csak a mennyiségi licencvásárlók számára lesznek elérhetőek.

 

office2010.jpg


Az Office Home and Student csak a diákok és az otthoni felhasználnók számára lesz megvásárolható, cégeknek nem. Az Office 2007 hasonló kiadásának példáját követve csak a legfontosabb alkalmazások kapnak helyet benne: a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote 2010-es verziói, míg az új Outlook nem szerepel majd a csomagban. A redmondi szoftvercég tájékoztatása szerint 149 dolláros (körülbelül 28 ezer forint) ajánlott áron lesz kapható. Míg a termékkulcsos verzió - amellyel a gépekre előtelepített Office 2010 Startert lehet majd az adott verzióra egyszer okosítani - kártyájáért 119 dollárt kell majd kifizetni. A készítők tájékoztatása szerint a Home and Student elérhető lesz 3 licences családi csomagban is, ám félő, hogy a Windows 7 hasonló családi kiadásához hasonlóan ez nem érinti majd hazánkat.

A Home and Student kiadáshoz képest a Home and Business csak az Outlook 2010 alkalmazással nyújt majd többet, s esetében már kis- és középvállalkozások, nonprofit és más profitorientált cégek is szerepelhetnek a vásárlói között. A cégeknek szánt kiadás 279 dolláros (52,500 forint) ajánlott áron kerül majd forgalomban, míg a termékkulcsa 199 dollárba (37 ezer forint) fog kerülni.

 

excel2010_slicer.jpg


A legokosabb kiadás, az Office 2010 Professional a Home and Business-t a Publisher és az Access 2010 alkalmazásokkal múlja felül, így esetében már minden program megtalálható lesz az irodai csomagon belül, amelyet az Office 2010 fejlesztői kínálnak. Az előző kiadásokhoz képest így ára is magasabb lesz. 499 dolláros (94 ezer forint) ajánlott áron kerül majd forgalomban, míg a termékkulcsáért 349 dollárt (65,700 forintot) kell majd kifizetni.

Az Office Professional Academic pedig csak a főiskolák és egyetemek diákjainak lesz elérhető, és ennek megfelelően csak a hivatalos tanulmányi kereskedők árusíthatják majd (hazánkban még kérdéses, hogy megvásárolható lesz-e). A korlátozás érthető, mivel képes lesz mindenre, amit a Professional tud, ellenben csak 99 dollárt (18,600 forintot) kell majd fizetni érte. S logikus módon termékkulccsal nem lehet majd megvásárolni.

Ha szeretné a különböző kiadások árait és képességeit egy táblázaton belül megtekinteni, akkor a következő dokumentumot ajánljuk figyelmébe:

%y

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.