Hirdetés
. Hirdetés

Hivatalos: október végén jön a Windows 8

|

Augusztus elején készülhet el a szoftver RTM verziója.

Hirdetés

Tami Reller, a redmondi szoftvercég Windows részlegének pénzügyi igazgatója a kanadai Worldwide Partner Conference-en hivatalosan is bejelentette, hogy az aktuális lapszámunkban alaposan kibeszélt Windows 8-ból a tervek szerint augusztus első hetében fog elkészülni az RTM, azaz kiadásra jelölt változat.


Az egyes vállalati partnereik számára akkor már elérhetővé váló operációs rendszer október végén kerül majd forgalomba a világ 231 országában. A debütálásakor 109 lokalizációval felvértezett Windows 8 különféle változatainak árairól egyelőre nem hullt le a lepel, ám a Windows XP/Vista/7 felhasználók digitális letöltés esetén 40 dollárért frissíthetnek rá, míg a most június 2-től jövő január 31-ig Windows 7-es számítógépet vásárlók 15 dollárért szerezhetik be a rendszert.


A Windows 8 végleges változata a hírek szerint funkcionalitás és működés tekintetében is lényegében meg fog egyezni a jelenleg tesztelhető Release Preview változattal, ám az Aero Glass felület már nem lesz megtalálható benne.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.