Hirdetés
. Hirdetés

Hogy teker a Telekom?

|

2014. június 14-én kerül megrendezésre az első IVSZ MTB Kupa, ahol az IT-szakma élkerekesei mérik össze képességeiket.

Hirdetés

A versenyre már több csapat is nevezett nézzük mi motiválta a Telekomosokat:

A Telekom aktív szereplője a hazai bringás mozgalmaknak. Rendszeres résztvevői vagyunk a BAM-nak, cégünk volt az első, aki a munkatársai részére vállalati bringa kölcsönzőt indított, és a Telekom olimpián is jellemzően több mint 50 induló szokott rajthoz állni.

Hirdetés

Ehhez képest meglepően nehezen jött össze a csapat. Ahogyan láttam, az egyetlen hölgy induló is a mi csapatunkban van. Így legalább a dobogó már adott a vegyes kategóriában.

Hiába az aktív bringás élet, mégis többen megijedtek a versenytől. Pedig aki egyszer rajthoz áll, az rájön, hogy a világ legjobb addiktív drogjához jut hozzá, ráadásul akármikor élvezheti. A mountainbike-ban szabadulnak fel majdnem a legjobban az endorfinok. Állítólag csak egy mozgás típus van, ami ennél is jobb.  Másrészt egy másik szer is dolgozik: komoly adrenalin bombát jelentenek a technikás vagy éppen a gyors lejtőzések. A csúcs élmény pedig a befutó után a sok megfáradt mosolygós kidőlt versenyző arcára van írva.

Ahhoz, hogy más, új élményeket szerezz, ki kell mozdulnod a konfortzónádból. Erre pedig ez a sport mindenki számára adott.

 

A csapatunkat rendszeresen kerekező IT-s munkatársak alkotják. Éva, aki duatlonozik első mtb versenye előtt áll. Sőt számára még az eredi út is új lesz. István gyakorlott versenyző, a hétvégi edzésünket ő a Szilvás középtávon teljesítette. András igazi senior, akinek erőssége a felfelékben fog megmutatkozni. Sanyi kedvenc szabadidős programja a montizás, nagykovácsi lakosként pedig remélhetőleg előnyt kovácsol a pályaismeretből.

Ahhoz, hogy más, új élményeket szerezz, ki kell mozdulnod a konfortzónádból. Fel kell állni a számítógép mellől, kimenni a szabadba, rácsodálkozni, hogy az erdő illata mennyire állandó és mégis mennyire változatos. Érezni, hogy már egy egészen kevés rendszeres edzéssel is a teljesítményed milyen gyorsan tud javulni.

Az első versenyünk után remélem sokan mások is kedvet fognak kapni, és jövőre még több vállalati csapat fog megmérkőzni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.