Hirdetés
. Hirdetés

Hogyan egyszerűsítsük a papírmunkát?

|

Az OKI segítségével olyan dokumentumkezelési funkciókat mutatunk be, amelyek megkönnyítik az irodai munkavégzést, azonban a felhasználók kevéssé ismerik, vagy nem általánosan elterjedt a használatuk.

Hirdetés

Korunk egyik paradoxona, hogy egyre több olyan gép létezik, amely elvégzi helyettünk a tennivalókat, mégis egyre kevesebb időnk van, ugyanis a feladatok száma is egyre nő. Éppen ezért célszerű minden lehetséges módszert igénybe venni, amelyek egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a rutinszerűnek számító tevékenységeket, hogy több idő maradjon az igazán fontos munkára.

Hirdetés

Az OKI multifunkciós készülékei számos olyan beállítást kínálnak, amelyek automatizálják vagy meggyorsítják a teendők elvégzését. A Job program funkció segítségével például előre beprogramozhatjuk a rendszeresen ismétlődő feladatokat, így nem kell minden alkalommal újra megadni a beállításokat.

Ha azt szeretnénk, hogy a dokumentumoknak eltérő elő- vagy hátlapja legyen, akkor a Cover Sheet funkcióval megadható, hogy melyik papírtálcából húzza a borítót (ez lehet akár színes papír is). Így mentesülünk a kézi szortírozástól, a Page number funkció segítségével pedig oldalszámozást is tehetünk a dokumentum egyes lapjaira.

 

Ha egy pendrive-on tárolt dokumentumot szeretnénk nyomtatni, akkor azzal is időt takaríthatunk meg, ha az USB to print funkció használatával egyenesen a hordozható adattárolóról nyomtatjuk ki azt, számítógép használata nélkül.

 

Apró simítások egyszerűen
Nem elég éles a fotó, amit szkennelni szeretnénk? Ez sem probléma, hiszen a Contrast funkcióval automatikusan javíthatunk a képek kontrasztján, hogy jobban láthatóvá váljanak rajtuk a részletek. És ehhez még számítógépes programra sincsen szükség!

 

 

Ha viszont a képek színeivel nem vagyunk teljesen megelégedve, akkor a One touch adjustments funkció segítségével néhány mozdulattal tetszés szerint módosíthatjuk a színegyensúlyt hidegebb, melegebb vagy élénkebb irányba. Így ragyogóvá tehetünk akár egy szürke, hűvös fényképet is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.