Hirdetés
. Hirdetés

Hova kattintson egy kezdő?

|

A neten kevésbé járatosak számára készít orientációs portált egy újonnan indult startup.

Hirdetés

A Webtop Informatikai és Szolgáltató Kft. közel 9 millió forint uniós támogatást nyert a DAOP-1.3.1-12-2012 „A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében a projekt megvalósítására.

Hirdetés

Hamarosan elindul az az új szolgáltatás, amely szakértői ajánlásokra építve ad tematikus eligazítást a webes világban. A vállalkozás alapötletét az adta, hogy az alapítót sokan, sokszor kérdezték, hogy ebben vagy abban a témában milyen oldalakat ajánlana. Kicsit jobban utánanézve a témának kiderült, hogy mivel az interneten egyre nagyobb az információtömeg, a felhasználók jelentős része órákat tölt el a keresők végtelen találati listáit böngészve vagy linkgyűjteményekben keresve a számukra megfelelő oldalakat.

Ebben a helyzetben egyértelműnek tűnt, hogy igazán hiánypótló lenne egy olyan megoldás, ami gyors és hatékony segítséget nyújt a felhasználóknak a legfontosabb webes témákban. A problémára a válasz egy olyan tartalomértékelő portál lett, ahol indulásként 42 tematikusan összerendezett alkategóriában az adott téma szakértői ajánlják a legjobb internetes oldalakat vagy webes alkalmazásokat. Akiket a részletek is érdekelnek, az oldalon megtalálhatják a szakértők több szempont szerinti pontozását (összehasonlítási lehetőség is van!), szöveges elemzését, képgalériát, kapcsolódó videókat, híreket, felhasználói véleményeket. Akik regisztrálnak, azok kialakíthatják a „csempés” indító oldalukat a kiválogatott portálokból, de a saját kedvenceiket is mellé tehetik.

 

A portál gazdái abban bíznak, hogy ez utóbbi funkcionalitást és a többi, Magyarországon még egyedinek számító részfunkciót a profi internet felhasználók is felfedezik maguknak.

Az érdeklődők a portál webhelyén, a www.rexperto.com oldalon regisztrálhatják magukat előre a rövidesen induló szolgáltatásra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.