Hirdetés
. Hirdetés

HP: évi 30 nap plusz

|

Az amerikai vállalat fejlesztésével a technológiai szigetek helyett olyan automatizált IT-infrastruktúrát lehet kialakítani, ahol akár évi 30 napot lehet karbantartás helyett más feladatokra fordítani.

Hirdetés

A kibővített HP ProLiant Gen8 kínálat új szerverei a legújabb AMD Opteron 6200 sorozatú processzorokkal, valamint az Intel Xeon E5-2400 és Intel Xeon processzor E5-4600 processzorcsalád tagjaival dolgoznak. Opcionális, továbbfejlesztett HP PCIe Gen2 IO Accelerator megoldásai az adathozzáférési késleltetés csökkentésével gyorsítják az alkalmazásteljesítményt és a számítási ciklusokat.

HP ProLiant Gen8
HP ProLiant Gen8

A rackre optimalizált, egy és két rack-egységnyi helyet elfoglaló HP ProLiant szerverek mellett megjelent a kétprocesszoros torony nagyvállalati szintű teljesítménnyel, illetve a középvállalatoknak szánt pengeszerver. Kifejezetten unikumnak számít a HP ProLiant BL465c Gen8, mint az első rackenként 2000 magot tartalmazó szerver. A HP ProLiant scale-up szerverek családja szintén kibővült az Intel Xeon E5-4600 processzor támogatásával az új, nagy teljesítménysűrűségű penge- és rack-szervereknél. Ezek tömeges szállítása nyáron indul.

A HP Proactive Care a szakértői erőforrásokhoz közvetlen hozzáférést nyújtó támogatást és szolgáltatásokat biztosít. Új HP Financial Services Refresh for Less programja keretében pedig a szervezetek tőkeberuházás nélkül állhatnak át a HP ProLiant Gen8 szerverekre. A HP Financial Services sokféle képességgel egyszerűsíti az átállást a régi szerverekről: pl. beszámítással, logisztikával, szerződésmegújítással, újraértékesítéssel és újrahasznosítással.

Az új HP ProLiant Gen8 platformok várhatóan júniustól lesznek elérhetők a HP-nál és globális viszonteladóinál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.