Hirdetés
. Hirdetés

HP iPAQ 316

|

A HP bejelentette az iPAQ 316 navigációs eszközt, mely a kelet-európai térképek mellett több más funckiót is tartalmaz.

Hirdetés

A Nav N Go iGO 8 alapú térképszoftvert tartalmazó HP iPAQ 316 leglátványosabb újdonsága, hogy a domborzati elemeket és az épületeket három dimenzióban jeleníti meg. A készülék 600 megahertzes, kétmagos Centrality Titan processzorral működik, kijelzője 800x480 képpont felbontású. A készülék bluetooth-képes mobiltelefonnal összekapcsolva kihangosítóként is működik, és beépített zene- és videólejátszóval, valamint a Nav N Go két gyárilag mellékelt játékával rendelkezik. Az iPAQ 316-ban emellett helyet kapott egy fényképnézegető alkalmazás és egy számológép is.

igo8.jpg


A készülék 2 GB ROM és 128 MB RAM memóriával rendelkezik. A 300-as szériát régiónként más-más térképcsomaggal látták el (például a 318-as modell a nyugat-európai térképeket tartalmazza), a 316-ost a kelet-európai térségre optimalizálták, így tartalmazza Magyarország, Románia, Horvátország, Szlovákia, Bulgária térképét. Amennyiben közép- vagy nyugat-európai ország térképével szeretnénk bővíteni (például Ausztriáéval), külön meg lehet vásárolni hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.