Hirdetés
. Hirdetés

HTC Omni - képek és specifikáció

|

A készülő kommunikátorról már korábban is olvashattunk, de a HTC most képekkel és részletes leírással is szolgált róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a híresztelések nem túloztak, és a HTC 2007 Roadmap prezentációja alapján valóban érdekes új mobileszközzel lesz dolgunk. Az előzetes tervek szerint októberben bemutatkozó, 130×81×16 milliméteres készüléken a Windows Mobile 6.0 operációs rendszer fut majd. A 256-os ROM, 1280-es RAM és microSD memóriaslot mellett 4 hüvelykes, 800×480-as WVGA kijelzőt és nagyméretű QWERTY billentyűzetet találhatunk. Ehhez járul az UMTS/HSDPA és a GPS/A-GPS adatkapcsolati módok támogatása, a Wi-Fi b/g, USB és Bluetooth csatlakozás, valamint a TV és VGA kimenet.

htcomni.jpg

A készülékről az Unwired View oldalon közzé tett, renderelt képek önmagukért beszélnek, és a specifikáció alapján sokan a Nokia E90 Communicator komoly versenytársaként tekintenek a HTC újdonságára. Az UMPC-szerű Omnival kapcsolatban az első vélemények és hozzászólások egyértelműen pozitívak, hosszas keresgélés után sem találtunk érdemi kritikát a nyilvánosságra hozott adatokkal és képekkel kapcsolatban. (Leszámítva persze a Windows Mobile esküdt ellenségeit.)

A készülékben lévő CPU-ról egyelőre nem jelent meg pontos információ.

htcuniversal.jpg
HTC Universal - ősszel az Omni lép a helyére

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.