Hirdetés
. Hirdetés

HTML5 játékprogram-írói verseny

|

Közös HTML5 játékprogram-író versenyt hirdet a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Microsoft Magyarország középiskolás diákok számára.

Hirdetés

A november végén meghirdetett verseny a HTML5 JS programozására épül. A pályázóknak egy általuk választott játék logikáját kell implementálniuk.

A versenyben kizárólag működőképes, legalább egy eljátszható pályát tartalmazó játék vehet részt, amelyet egy előzetes ellenőrzés után a html5jatekok.hu oldalon tesznek közzé. A versenyen részt vehet bármely, nappali tagozatos, magyarul tudó középiskolás diák (beleértve a határon túli magyar középiskolákat is). A játékok fejlesztéséhez csak HTML5/JS technológiák alkalmazhatók, egyéb beépülő modulok - mint például Flash, Silverlight, vagy ActiveX - használata nem engedélyezett, valamint a játéknak az Internet Explorer 9-ben hiba nélkül kell futnia. A fejlesztők tetszőleges JS alapú keretrendszert és játékmotort alkalmazhatnak.

 A tárgyi nyereményeken túl a legjobb csapatoknak lehetősége nyílik az Imagine Cup versenyen való nevezésre is. Az Imagine Cup globális döntőjének jövőre Sydney ad otthont. 

A versenyre november 30-ától lehet jelentkezni, és egészen január végéig várják a pályázatokat. Eredményhirdetés február 17-én lesz. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.