Hirdetés
. Hirdetés

Hurrá, új hangulatikonokat kap az Android

|

Maga Hiroshi Lockheimer, a Google Androidért felelős alelnöke ígérte meg Twitter-bejegyzésében, hogy teljesíti a felhasználók kérését.

Hirdetés

Igaz, ami igaz, a legnépszerűbb mobil operációs rendszert használó tömegek nem részesülnek a hangulatikonok olyan bőségében, mint e tekintetben szerencsésebb iPhone-os társaik. Ki is követelték a Google-tól a választék bővítését - a különböző bőrszínű, változatosabb arcokat és hasonlókat -, kérésük a legmagasabb szinten lelt támogatóra, így nemsokára minden korábbinál szélesebb skálán mutathatják ki érzelmeiket csevegő partnereiknek. Az Android kissé lemaradt a legújabb Unicode 8.0-s változatú "hangulatszabvány" bevezetésében, s nem a más operációs rendszerekből és appokból ismert jellegzetes kerek arcokat kínálja használóinak. Ennek azonban rövidesen vége szakad, a nagyfőnök üzenetéből kiderül, hogy gőzerővel dolgoznak a fejlesztők a hiányosság megszüntetésén.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.