Hirdetés
. Hirdetés

Huszonöt új üzleti gép a Fujitsu Siemenstől

|

25 üzleti felhasználásra szánt tábla PC-t, PC-t és noteszgépet jelentett be a Fujitsu Siemens Computers, és megerősíti partnerprogramját is.

Hirdetés

A Fujitsu Siemens Computers egyik legnagyobb szabású termékbejelentésén Poros Gábor ügyvezető igazgató elmondta: 2008 várhatóan a korábbi évek dinamikus növekedéséhez képest csendesebben záródik, bár összességében kiemelkedő volt a vállalat szempontjából. A cég a magyar piacon is többletszolgáltatásokat biztosít gépei mellé, amit Poros Gábor szeirnt a piac igen pozitívan fogadott. Ennek bizonyítéka, hogy a legegyszerűbb, belépőszintű eszközökhöz képest idén is növekedett a közép- és felsőategóriába tartozó termékek értékesítésének részaránya, a nagyteljesítményű grafikus munkaállomásokból pedig idén idáig több mint kétszer annyit vásároltak Magyarországon, mint 2007-ben.

Az ügyvezető igazgató ismertette, hogy miután a Siemens kilép a Fujitsu Siemens vegyesvállalatból, a cég még egy évig használhatja a Fujitsu Siemens márkanevet, azután Fujitsu néven futnak tovább a termékek.

Holler László kereskedelmi igazgató ismertette, hogy a cég megújítja partnerprogramját, így azok a nagy tételben vásárlók, akik csatlakoznak a Partner Select vagy Partner Exxpert programokhoz, sokkal több szolgáltatás közül választhatnak, jobb kiszolgálásban részesülnek.

Ami az új termékeket illeti, az elmúl két hónapban 14 új notebookot és 11 új asztali számítógépet jelentettek be. Tőke László vezető termékmenedzser szerint a modellek az új, egységes vállalati dizájnkoncepció jegyeit mutatják. Az összes mobiltermékhez opcionális, integrált, nagy sebességű 3G/UMTS lapka rendelhető. Az asztali kliens- és kijelző termékek legfontosabb jellemzőjeként azt emelte ki, hogy mindegyik magán viseli a cég által képviselt "zöld koncepció" fő jegyeit: mint a gyártás, mind a logisztika során környezetbarát anyagokat és technológiákat használnak, ezen kívül szempont az energiatakarékos üzemeltetés és a termékek újrahasznosítása. A 2008 novemberétől az így gyártott termékeket a vállalat "green IT" logóval jelöli.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.