Hirdetés
. Hirdetés

HyperBrain: fejlesztés órák alatt

|

Az IBCnet-Magyarország különleges fejlesztőeszközön és módszertanon dolgozik, amellyel jelentős mértékben automatizálható és felgyorsítható az egyedi szoftverek készítése.

Hirdetés

A HyperBrain keretrendszerrel létrehozott üzleti szoftverek adatbázisok kezelésére, ügyviteli és egyéb specifikus funkciók megvalósítására alkalmasak. Különlegességüket az adja, hogy a leendő alkalmazás fejlesztéséhez szükséges követelmények specifikációjától az üzemképes rendszer bemutatásáig mindössze napok, egyszerűbb igények esetén csupán órák telnek el.

Az IBCnet-Magyarország keretrendszerével fejlesztett alkalmazások esetében - az egyedi fejlesztésekhez hasonlóan - a felhasználó alakítja ki a rendszer logikáját, a kezelőfelületek részleteit, így az elkészült szoftver maximálisan illeszkedik a cég egyedi igényeihez. A megszokotthoz képest gyorsabb és alacsonyabb költséggel járó fejlesztést tesz lehetővé, hogy az ügyféligények felmérése után mindössze néhány órával, az ajánlatadással egy időben az IBCnet-Magyarország már működő prototípust tud bemutatni, amelyben sokkal gyorsabban és pontosabban ellenőrizhető az eredeti elképzelés megvalósítása.

A HyperBrain keretrendszerben a rendszerterv jelentős része ugyanis egy XML alapú alkalmazásmodellben készül, melyből automatikusan azonnal használható alkalmazás generálható. Ezt a kódot később manuálisan már csak kisebb mértékben szükséges kiegészíteni. Az IBCnet-Magyarország szerint az egyedi alkalmazások fejlesztési ideje így a hagyományos módszerhez képest felére-kétharmadára csökkenthető.

A HyperBrainben fejlesztett alkalmazások ezáltal ötvözik a dobozos és az egyedi szoftverek előnyeit: megbízhatóak és rövid idő alatt bevezethetők, miközben pontosan illeszkednek az elvárásokhoz, a meglévő, illetve a változó folyamatokhoz és informatikai környezethez.

Az IBCnet-Magyarország várakozásai szerint a keretrendszerben készült alkalmazások különösen a kis- és középvállalatok számára könnyíthetik meg az Excel-táblákban és szigetszerűen működő rendszerekben vezetett nyilvántartások kiváltását olyan ügyviteli megoldással, amely lefedi a különböző funkcionális területeket (pl. pénzügy, kereskedelem, logisztika), ugyanakkor figyelembe veszi a vállalkozás versenyképességét befolyásoló specialitásokat is.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében elérhető, európai uniós támogatással és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával készülő HyperBrain keretrendszer fejlesztése utolsó fázisához érkezett. Az IBCnet-Magyarország olyan iparág-specifikus modulok készítését is tervezi, amelyek a HyperBrainnel fejlesztett szoftverekbe illesztve még gyorsabbá tehetik az üzleti alkalmazások fejlesztését.

A hír a Computerworld üzlet rovatában jelent meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.