Hirdetés
. Hirdetés

IBM Lotusphere Budapesten

|

Az IBM Magyarország rendezvényén első kézből ismerheti meg a Lotus kommunikációs és csoportmunka támogató termékcsalád legfrissebb újdonságait. Új verzió, magyar kiadás, együttműködés a felhőben.

Hirdetés

Az IBM Magyarország Lotusphere Comes To You 2010 címmel március 3-án ismét megrendezi szakmai napját, amelyen immár hagyomány szerint az anyacég egyesült államokbeli konferenciáján bemutatott újdonságokról ad részletes áttekintést a magyar felhasználóknak.

A mostani rendezvény nyitó előadásában Uffe Sorensen, az IBM közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai Lotus szoftverértékesítési igazgatója foglalja össze a legfrissebb piaci trendeket, bepillantást engedve abba a fejlesztési stratégiába is, amelynek eredményeként a kommunikációs és csoportmunka támogató termékek új verziói megjelennek.

Ezek közül az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó újdonság minden bizonnyal a Lotus Domino és Notes 8.5.1 most megjelent magyar kiadása lesz, amelyet Philippovich Ákos, az IBM Magyarország Lotus márkamenedzsere fog bemutatni a hazai közönségnek.

Az utóbbi időben a csoportmunka támogatás és az üzenetkezelés vonatkozásában is előtérbe kerültek az olyan felhasználási, illetve üzemeltetési modellek, mint a SaaS (szoftver-mint-szolgáltatás) és a cloud computing, amelyek a vállalaton belül telepített alkalmazás alternatívájaként szolgáltatás formájában teszik elérhetővé a szoftvert.

Ezek a modellek nagyon is kézzelfogható előnyöket kínálnak a hardver- és szoftverköltségek csökkentése, vagy például az energiatakarékos üzemeltetés terén. A rendezvény résztvevői minderről a gyakorlatban is meggyőződhetnek az IBM LotusLive demó során, amely a weben elérhető csoportmunka támogató és kommunikációs alkalmazások egységes és integrált szolgáltatáskörét is bemutatja. A Lotus termékek használata során szerzett tapasztalatait a Raiffeisen Bank szakembere is meg fogja osztani az egybegyűltekkel.

A Lotusphere Comes To You 2010 közönsége nem utolsósorban megismerkedhet a Lotus Sametime új, 8.5-ös verziójával is. Az IBM kommunikációs és együttműködési platformja az azonnali üzenetküldéstől a webkonferencián át az IP telefóniáig a kapcsolattartás számos csatornáját kínálja jelenlét-érzékeléssel és a vállalati környezetben kiemelten fontos biztonsági funkciókkal együtt.

A budapesti Aréna Plázában megrendezésre kerülő szakmai napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb jelentkezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.