Hirdetés
. Hirdetés

IBM Tároló Megoldások Fórum 2010

|

"Eljött egy új kor hajnala..." Ezzel a hangzatos alcímmel hirdette meg az IBM Magyarország idei Tároló Megoldások Fórumát március 11-ére, az Európa Kongresszusi Központba. A rendezvényen átfogó képet kívánnak adni a tárolórendszerek aktuális trendjeiről, valamint a cég ehhez kapcsolódó megoldásairól.

Hirdetés

"Eljött egy új kor hajnala..." Ezzel a hangzatos alcímmel hirdette meg az IBM Magyarország idei Tároló Megoldások Fórumát március 11-ére, az Európa Kongresszusi Központba (1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.). A rendezvényen átfogó képet kívánnak adni a tárolórendszerek aktuális trendjeiről, valamint a cég ehhez kapcsolódó megoldásairól. A kulcsszavak, amelyeket a fórum szervezői fontosnak tartanak: az informatikai rendszereket hozzáilleszteni a szervezetek üzleti céljaihoz, válaszok adni a kockázatokkal és megfeleléssel kapcsolatos aggodalmakra, zökkenőmentesebbé tenni a műveleteket, növelni a hatékonyságot és a kapacitást.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy meggyőzze a hallgatóságot: az IBM-nek vannak megfelelő tároló rendszerei ezeknek a céloknak az eléréséhez. Az előadásokon az IBM szakemberei bemutatják az új tároló eszközöket, a cég partnerei pedig olyan konkrét megoldásokat ismertetnek gyakorlati szempontú megközelítésben, amelyekhez ezeket az eszközöket használták fel sikerrel.

A rendezvényen Paál Péter, az IBM Magyarország vezérigazgatójának köszöntője után Roland Leins, az IBM System Storage üzletágának közép-kelet-európai értékesítési vezetője, tart előadást Tárolóinfrastruktúra a 21. században címmel, majd pedig Milan Otajovic, az IBM nagykategóriás tárolómegoldásokért felelős közép-kelet-európai vezetője beszél a cég archiválási megoldásairól. A plenáris szakasz utolsó előadásában Benedek Péter, az IBM Power Systems üzletágának közép-kelet-európai értékesítési vezetője az új Power7 technológiáról beszél. Délután három párhuzamos szekcióban folytatódik a rendezvény, amelyekben gyakorlati kérdések kerülnek napirendre. A Fórum ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.