Hirdetés
. Hirdetés

IDF 2006: Megfizethető adatvédelem

|

A kisvállalatok és egyéni felhasználók egyre növekvő mennyiségű digitálisan tárolt információik védelmére keresnek megoldást. Éppen az ő igényeiket tartotta szem előtt az Intel egy új tárolási platform kifejlesztése során, amelyet ma dobtak piacra a számítógépgyártók.

Hirdetés

"Az Intel Entry Storage System SS4000-E kialakítása megkönnyíti a kisvállalatok számára az adattárolást, egyben biztosítja adataik védelmét is", nyilatkozta Jeff Hogenboom, az Intel Értékesítési és Marketing Csoportjának alelnöke. "Az adattárolás napjainkban az informatika egyik leggyorsabban fejlődő szegmense, és az SS4000-E segítségével olyan világszínvonalú platformot kínálunk viszonteladóinknak, amelyek segítségével a legjobb tárolási megoldásokat építhetik ki az ügyfeleiknek", tette hozzá Hogenboom.

A kisvállalatok számára az Intel Entry Storage System SS4000-E könnyen kezelhető és elérhető árú megoldást nyújt akár két terabájtnyi anyag tárolására is. A Network Attached Storage (NAS) szabványon alapuló tárolási platform segítséget nyújt nagy mennyiségű és/vagy fontos adatok központi tárolásában, és egyszerre több felhasználó számára is hozzáférést biztosít, ezáltal növelve a hatékonyságot.

A tapasztalt felhasználók a digitális otthoni technológiákat szórakoztató tartalmak megosztására, fotóalbumok tárolására, zene és videók letöltésére, valamint játékok futtatására használják, ezen tevékenységek pedig elképesztő gyorsasággal töltik meg a hagyományos merevlemezeket. Ez lehetőséget biztosít a viszonteladók számára, hogy kiterjesszék szolgáltatásaikat és biztosítsák a családok számára digitális információik központi tárolását és védelmét.

Az Intel XScale 80219 processzoron alapuló új tárolási platform elfér akár a könyvespolcon, gigabites Ethernet hálózaton csatlakozik az otthoni hálózathoz, és egyszerre négy SATA merevlemez beszerelését támogatja. Egyszerű felületen keresztül olyan biztonsági eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a megosztott mappák elérésének korlátozását, valamint fejlett adatvédelmet biztosít a RAID 0, 1, 5 és 10 szintek támogatásával. Az ügyfélgépeken futtatott biztonsági mentést végző és visszaállító alkalmazás megbízhatóan gondoskodik a teljes rendszer védelméről.

Az Intel Entry Storage System SS4000-E mától elérhető az Intellel együttműködő partnercégektől, konfigurációtól függően 700 és 2000 dollár közötti ajánlott áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.