Hirdetés
. Hirdetés

Idős vagyok, nem hülye

|

Az idősebbek nem a spájzban, hanem a neten vannak - nemzedékek közötti technológiai konferencia és kiállítás.

Hirdetés

Óbudai Egyetem Bécsi út épület

Az Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyeket szervező Inforum felkérést kapott arra, hogy 2012. április 14-én, szombaton 10-17 óra között megrendezésre kerülő VELETECH mobil konferencián – amelyet fiatal mobiltelefon-rajongók számára rendez a Mobilarena.hu szerkesztősége – nyisson kaput azon idősebb honfitársaink számára, akiket érdekel a technika, a fiatalok világa, a nemzedékek közötti kapcsolat (nagy-szülő unoka), s egyáltalán azoknak, akik meg akarják őrizni szellemi és testi kondíciójukat és aktív részesei akarnak maradni a gyorsan változó világnak.

Ezért az Inforum egynapos szórakoztató szenior szabadegyetemet szervez, amelyet kiegészít egy számítógépes tanácsadás- és segítő szolgáltatás. A nap folyamán előadás-sorozat (mini szabadegyetem) kerül megrendezésre, amelynek témai: „Idős vagyok, nem hülye. A nagyszülők és a média”; „Deus ex machina, avagy Isten a gépből. Vallás, lélek, lelki egészség”; „Fejemre nőtt a technika. Digitális tévé, fotózás, telefon”; „Nem csak kenyérrel él az ember. Kultúra, könyv, könyvtár”, „Sokáig akarom élvezni az unokáim. Egészség és fenntarthatóság”; Filmvetítés: régi idők mozija.

Emellett egy informatikai teremben ingyenes internet-használat és tanácsadás, illetve az Inforum Gyerekjáték a számítógép című filmsorozatának vetítése (mind a 30 része) látogatható.

Az előadók között üdvözölhetjük Kamarás István vallásszociológust, Ságvári Bence internetkutatót, Fehér Zsuzsa média-szakértőt, dr. Mayer Erika internetjogászt, Havasi Zoltán egészség-fejlesztő, Fülöp Hajnalka közösségi informatikust, dr. Kerekes Pál digitális könyvkiadót, Ramháb Mária könyvtárigazgatót, Szűcs László televíziós szakértőt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.