Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos gyorsítótipp a Gmailhez

|

Érdemes használni a levelek olvasásánál és írásánál, valamint az oldalon való navigációhoz a szolgáltatás gyorsbillentyűit.

Hirdetés

Hirdetés

Minden szoftvert gyorsabban lehet kezelni a legtöbbet használt műveleteket elindító billentyűparancsokkal, mint egeres navigációval. Nincs ez másképp a Google népszerű webes levelezőjénél, a Gmailnél is, ezért érdemes megtanulni és alkalmazni az alább felsorolt gyorsbillentyűket.

A billentyűparancsok használatát azonban először engedélyzeni kell a Gmailben. Ehhez kattintsunk a képernyő jobb felső sarkában található fogaskerék ikonon, és a menüben válasszuk a Beállítások lehetőséget. A megjelenő oldalon a Billentyűparancsok részben jelöljük be a Gyorsbillentyűk engedélyezése lehetőséget, végül az oldal alján kattintsunk a Változtatások mentése gombra.

Művelet Billentyűparancs
Levelek olvasása
Kijelölt levelek törlése #
Spam bejelentése !
Válasz R
Válasz mindenkinek A
Továbbítás F
Megjelölés olvasottként Shift-I
Megjelölés nem olvasottként Shift-U
Megjelölés fontosként +
Levélírás
Levélírás C
CC címzettek hozzáadása Ctrl-Shift-C
Levél elküldése Ctrl-Enter
Navigáció
Beérkező levelek mappa G majd I
Elküldött levelek mappa G majd T
Piszkozatok mappa G majd D
Összes levél G majd A
Általános
Utolsó lépés érvénytelenítése Z
Keresés /
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.