Hirdetés
. Hirdetés

Így hívható elő a Windows 10 rejtett videószerkesztője

|

Egyszerűen elvégezhetjük vele az alapvető vágási és feliratozási feladatokat.

Hirdetés

Hirdetés

Sajnos a Windows 7 operációs rendszer alatt jól használható Movie Maker nem futtatható Windows 10-es számítógépeken, szerencsére azonban a Microsoft gondoskodott arról, hogy a legújabb Windows felhasználói is szerkeszthessék videóikat egy ingyenes programmal, legalábbis a 2017-én őszén megjelent Fall Creators Update verziótól kezdve. A videószerkesztő funkciókat azonban nem könnyű megtalálni, mivel a szoftvergyártó furcsa módon a Fényképek alkalmazásban rejtette el őket.

Indítsuk el tehát a Start menüből a Fényképek appot, amelynek Létrehozás/ Egyéni videó menüpontjában bújik meg a videószerkesztő, amellyel megvághatjuk videóinkat, valamint feliratokkal és különféle effektekkel láthatjuk el őket. Használata egyszerű és magától értetődő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.