Hirdetés
. Hirdetés

Így próbál lebeszélni a Chrome letöltéséről a Microsoft

|

A Microsoft Edge böngészőt ajánló célzott hirdetést jelenít meg a Bing kereső a Google Chrome után kíváncsiskodóknak.

Hirdetés

Hirdetés

Ha egy felhasználó a Windows 10-hez adott Edge böngészőben a "Google Chrome" vagy "Chrome" keresést kezdeményezi - ez gyakori lépése a Windows 10-et először használatba vevő embereknek, akik a beépített Edge böngészőt csupán azért indítják el, hogy letöltsék a rivális Chrome-ot -, a Bing keresőmotor a Google Chrome találat felett egy hatalmas Microsoft hirdetést jelenít meg (lásd a mellékelt képet).

A hirdetés tetején nagy betűkkel arra hívja fel a figyelmet a szoftvergyártó óriás, hogy a "Microsoft Edge a gyorsabb, biztonságosabb böngésző a Windows 10 alatt, amely már telepítve van az ön PC-jére". A hirdetés négy blokkban emeli ki a beépített böngészőprogram előnyeit, a további információkra vágyóknak pedig nem kell mást tenniük, mint kattintani a blokkokon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.