Hirdetés
. Hirdetés

Így szűnhetnek meg a Windows 10 frissítési problémái

|

Az operációs rendszer Home változatát használók is elhalaszthatják majd a frissítések telepítését, megkímélve magukat az esetleges kezdeti problémáktól.

Hirdetés

Hirdetés

Azt lehet mondani, hogy közkívánatra a Microsoft lehetővé teszi a Windows 10 Home változatot futtatók számára is, hogy - csakúgy mint a Windows 10 Pro kiadást használók - legfeljebb 35 nappal elhalasszák a frissítések telepítését. Így megúszhatják a hibás javítófoltok által okozott problémákat. Az újítás várhatóan az áprilisban esedékes következő Windows 10 verzióban már elérhető lesz.

Eredetileg, még januárban 7 napos halasztási lehetőségről érkezett hír, most azonban egy Reddit felhasználó a legfrissebb Windows 10 19H1 buildben felfedezte, hogy a Home változat esetében 35 napig lehet halasztani. Egyelőre nem száz százalékig biztos, hogy megtörténik a változtatás. mivel a Microsoft még nem jelentette be hivatalosan a továbbfejlesztést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.