Hirdetés
. Hirdetés

Így változik a Windows 10 megjelenése

|

Újabb részletek derültek ki a Fluent Design rendszerről.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft idén bemutatott Fluent Design nyelve az ígéretek szerint elegáns, finom változásokat hoz a cég szoftvereinek megjelenésében. Ezek közül néhány a most megjelenő Windows 10 Fall Creators Update-ben is látható lesz, a következő hónapokban pedig továbbiak jönnek.  A legizgalmasabbnak azok az összemosodó hatások ígérkeznek, amelyekhez hasonlót a Vistában használt a Microsoft.

Ilyen lesz a Fluent Design.

A Windows 10 újdonságairól videót is készített a Microsoft, ebből azonban a jövőre nézve viszonylag kevés derül ki. Annyi biztos, hogy a Fluent Designt a Metro utódának szánja a szoftverház, és stílusjegyeit a Windowstól az iOS-en át az Androidig minden alkalmazásában érvényesíteni fogja. A lényeg a fényen, a mélységen, a mozgáson és az anyagszerűségen van, és a cég animációkkal is dinamizálni akarja a szoftver-felhasználó interakciókat.

A jelenleg Redstone 4 kódnév alatt futó következő Windows 10 frissítés nyilván még többet elárul majd a változások irányáról. A Microsoft már elkezdte tesztelni a szolgáltatásait, a megjelenés időpontja márciusra várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.