Hirdetés
. Hirdetés

Így változott a Windows 10 frissítése

|

A Microsoft új frissítési politikája szerint kizárólag halmozott javítófoltokat kapunk.

Hirdetés

Részletes dokumentumot tett közzé a szoftvergyártó frissítési gyakorlatáról, mely szerint a kiadás minőségének javítása és a telepítés egyszerűsítése érdekében minden új frissítés, amelyet a Windows 10-hez publikálnak a jövőben, halmozott (kumulatív) lesz. Ez azt jelenti, hogy mind a funkciófrissítések, mind a biztonsági javítások az összes addig kiadott javítást tartalmazzák, így a telepítést követően a felhasználó számítógépe naprakész lesz. Ez jelentős előnyökkel jár, például a Windows 10-re áttérőknek vagy az operációs rendszert új gépre felrakóknak nem kell egyenként telepíteniük a korábban kiadott foltokat. Hátránya viszont az új módszernek, hogy nem válogathatjuk meg, melyik frissítést telepítsük.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.