Hirdetés
. Hirdetés

Illatozó mobiltelefonok a Samsungtól?

|

A mobiltelefonok már szinte minden hasznos dolgot tudnak, amit csak el lehet képzelni. Úgy tűnik, itt az idő a haszontalanokra is...

Hirdetés

Egy szabadalmi hivatalból kiszivárgott híresztelés szerint a Samsung egy olyan technológiát védetett le, mely lehetővé teszi különböző illatminták tárolását a mobiltelefonokban.

Az ötlet lényege a szakértők szerint az lesz, hogy a telefonkönyvünkben tárolt egyes nevek mellé külön illatmintákat is tárolhatunk, tehát a trendi fiatalembert a csengésen kívül barátnője parfümjének illata is megcsapja majd, ha az illető hölgyemény telefonál. Durvább poénokat már elképzelni sem merünk...

A mobiltelefonon belül egy (esetleg több) apró tartály kap majd helyet, melybe az illatanyagokat tölthetjük. Hogy mikor, az viszont még titok, hiszen még csak a szabadalmat védették le, de arról sincs hír, hogy már prototípussal rendelkeznének.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.