Ilyen lesz a Samsung Galaxy A11

|

Nyolc magos lapkakészlet működteti majd, és lyukasztott lesz a kijelző.

Hirdetés

Bár a hivatalon bejelentés még nem történt meg, a Samsung már egy sor információt közreadott a megjelenésre váró Galaxy A11 mobilról, és néhány képet is láthattunk az eszközről.

Az A11-ben 8 magos lapkakészletet és 6,4 hüvelykes  HD+ (720 pixeles) TFT kijelzőt kap, amelynek lyukasztásába kerül a szelfi kamera. A telep 4,000mAh-s lesz, a hátoldalon pedig három kamerát sorakoztat fel a Samsung.

Néhány részlet ugyanakkor még hiányzik. Nem tudjuk, hogy vajon USB Type-C-re áll-e át az A sorozat. A fényképek alapján azonban úgy tűnik, hogy a fejhallgató számára lesz csatlakozóhely a mobilon.

A szoftverrel kapcsolatban szintén vannak tisztázásra váró kérdések, és egyelőre azt se tudni, hogy milyen lesz a lapkakészlet: MediaTek vagy Exynos.

Az A10-hez képest komoly előrelépést jelent az izmosabb akkumulátor, és a három hátsó kamera, valamint a hátoldalon elhelyezett ujjlenyomat-olvasó.

A kijelző 720 képpontos felbontása még mindig viszonylag alacsony, és a panel nem AMOLED lesz, hanem TFT/IPS. A tároló és a RAM lényegében nem változik a korábbiakhoz képest.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.