Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen lesz a vízálló Samsung Galaxy A41

|

Nagyobb kijelzővel és jobb minőségű kamerarendszerrel jön valamikor nyár elején.

Hirdetés

Hirdetés

Japánban debütált, a világ más részein várhatóan valamikor júniusban lesz esedékes a Galaxy A41, amely az A40-esénél nagyobb, 6,1 hüvelykes FHD+ Super AMOLED kijelzőt kapott. A 25 megapixeles szelfikamera vízcsepp kivágásban kapott helyet, alatta egy ujjlenyomat-érzékelő található. Az optikák egymás alatt helyezkednek el: a főkamera 48 megapixeles, a nagylátószögű objektív 8 megapixeles, míg a mélységérzékelő 5 megapixeles.

A Helio P65 lapkakészlet köré épülő okostelefon 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos tárolóval érkezik. A 3500 mAh-s kapacitású akkumulátor 15 wattal tölthető. A Galaxy A41 IP68-os minősítésű por- és vízállóságot biztosít, és nagy valószínűséggel az Android 10 mobil operációs rendszert és a Samsung-féle One UI 2.0 kezelőfelületet futtatja.

A mobil kék, fehér és fekete színben lesz megvásárolható, ára és pontos megjelenésének ideje egyelőre nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.