Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen lesz az új Facebook

|

Zuckerberg megújulást hirdetett: ráhajtanak az adatvédelemre, és továbbfejlesztik a zárt körű, bizalmas kommunikációt kiszolgáló alkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook feje, Mark Zuckerberg a biztonságos, zárt körben folytatott privát kommunikációkban látja a a közösségi hálózat jövőjét.

Zuckerberg most közzétett posztjában azt fejtegeti, hogy már ma is ezek a kis csoportok jelentik az online kommunikáció leggyorsabban bővülő területét. Az emberek szeretek azt az intimitást, amit a barátaikkal folytatott kommunikáció jelent, ugyanakkor aggódnak megosztott bejegyzéseik biztonsága miatt.

A Facebook-igazgató szerint a Messenger és a WhatsApp lesz a Facebook fő kommunikációs csatornája, ezért cége azon dolgozik, hogy ezek az appok még egyszerűbbek, gyorsabbak és biztonságosabbak legyenek.

Ezután újabb módszereket akarnak kidolgozni a barátok és csoportok interakciójának elősegítésére.

Zuckerberg megérti, ha a korábbi botrányok miatt sokan nem hiszik el a Facebookról, hogy tényleg az adatvédelmet akarja a középpontba állítani, de úgy véli, már eddig is bizonyították, hogy képesek olyan szolgáltatásokat létrehozni, amelyek megfelelnek a felhasználók igényeinek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.