Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen lesz az új iPhone-generáció

|

Újabb részletek a 2020-as modellekről.

Hirdetés

Hirdetés

A 2020-as iPhone-ok számos újdonságot ígérnek, és ezekkel kapcsolatban egyre több részlet szivárog ki.

A hírek szerint a Apple a 5,8 hüvelykes iPhone-ok helyett az 5,4 hüvelykes méretre tér át, az iPhone 12 Pro Max kijelzője ugyanakkor 6,7 hüvelykesre nő, vagyis fél centit rátesz az 6,6 hüvelykes iPhone 11 Pro Maxra. Mindkét új modell kijelzője a Samsung OLED-paneljára épül.

Az új iPhone-ok az úgynevezett Y-OCTA érintőrendszert használják, amelynek előnye, hogy a mobilok vékonyabbak lehetnek, és alkatrész-költségük is csökken. Ugyanakkor egyelőre még nem tudni, hogy az Apple valóban vékonyabb modelleket akar-e kihozni, vagy inkább az akkumulátor kapacitásának növelésére használja az extra belső teret.

Míg az új modellekkel egyre inkább az OLED technológia felé fordul a gyártó, tavasszal piacra dob egy második generációs iPhone SE-t is, amely az iPhone 8-ra épül, és 4,7 hüvelykes LCD panellel rendelkezik. Ebből az új iPhone-ből hiányozni fog a Face ID, és az ára állítólag 400 dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.