Hirdetés
. Hirdetés

Indián nyár: Gyakorlati iratkezelés tanfolyam

|

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Hirdetés

Indián nyár a CW Akadémián - Gyakorlati iratkezelés (iratkezelés szakértő) tanfolyam

Hirdetés

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik. A CW Akadémia ezekhez a szervezeti tevékenységekhez kínál oktatásokat, képzéseket, a DWP Üzleti Portállal együttműködésben, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatása mellett.

Ha Ön tényleg tanulni szeretne, akkor egy jól megszerkesztett tanfolyam vagy egy jó oktatóanyag hihetetlen időt és energiát takarít meg az Ön számára!

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Olyan oktatókat és partnereket választunk, akik nem csak saját területüknek elismert szakemberei, hanem színesen, érdekesen, az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, FELHASZNÁLÓI NYELVEN átadni a tudnivalókat.

Az Ön számára egyedi kiemelkedési lehetőséget kínálunk szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Megkülönböztetési lehetőséget adunk cége piaci sikereihez: a küldő cég 2014. őszétől logót kap a megszerzett szervezeti tudásról.

Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam
Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam

Gyakorlati iratkezelés (iratkezelés szakértő) tanfolyam

A tanfolyam felhasználók (gyakorlati szakemberek, döntéshozók, döntéselőkészítő munkatársak...) számára készült és igyekszik érdekesen bemutatni az iratkezelés törvényeit, szabályait, üzleti jelentőségét és informatikai vonatkozásait.

Oktatásunk hasznos az iratkezeléssel most ismerkedő szakmai vezetők, informatikusok, rendszergazdák számára - illetve azok számára egyaránt, akik szeretnék követni a változásokat és összefoglaló naprakész ismereteket szeretnének.

A tanfolyam célja az iratkezelés fogalomrendszerének alapos áttekintése, tisztázása és annak bemutatása, hogy egy szervezet számára milyen megoldások állnak rendelkezésre ehhez kapcsolódóan. Bemutatjuk az iratkezelés és üzlet kapcsolatát, jogi, technikai és gyakorlati megvalósítási hátterét, illetve az ellenőrzési tapasztalatokat

Amit tanfolyamunkon kap

- naprakész, rendszerezett tudást, teljes gyakorlati áttekintést az iratkezelés jelentőségéről, (költség-haszon elemzés)
- kedvezmény a jelentkezési díjból
- kiemelkedési lehetőséget Önnek: látogatási igazolás, illetve sikeres vizsga esetén tanúsítvány
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén szakmai névjegyzékbe kerülés és tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés, amellyel előnyhoz juthat a hasonló szakemberekkel szemben
- a legnagyobb iratkezelési szakmai közösséget, akikkel szállító-függetlenül megbeszélheti szakmai kérdéseit, kérheti tapasztalataikat
- cége szabadon használható logót kap a megszerzett tudásról (kompetenciáról), amellyel kedvezően befolyásolhatja ügyfeleit, partnereit, deklarálva, hogy Ön törődik a szervezeti renddel, folyamataival
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- kedvezmény az Akadémia további tanfolyamairól (kérje tájékoztatónkat: 06/30/600 31 26)
- 2014. december 31-ig: Zöld Iroda Audit >>> a küldő szervezet számára.

Gyakorlati iratkezelés (iratkezelés szakértő) tanfolyam - Tematika (Várjuk: tegye fel kérdését előre, hogy oktatóink készülni tudjanak!)

- Hol tart most az iratkezelés, az elektronikus ügyintézés, a digitalizálás és mire számíthatunk a közeli jövőben? (rövid áttekintés)
- Felkészülés az ellenőrzésre - mit vizsgál(hat) a NAV - és hogyan készüljön rá?
- Gyakorlati módszerek napi munkánk hatékonnyá tételéhez: a beérkező, kimenő és belső iratok kezelése
- Hatékony nyilvántartás-kezelés: iktatókönyvek kezelése, kézbesítőkönyvek
- Elektronikus iktatás és dokumentumkezelés
- A rend kialakítása és megtartása a kézi irattárban
- Központi irattár kialakítása és kezelése, szakszerű használata
- Az Iratkezelési szabályzat és az Irattári terv
- Az elektronikus archiválás - a törvényi háttér
- Az elektronikus aláírás és az elektronikus számla – alapismeretek
- A hosszú távú megőrzés
- Az archiválási szolgáltatás, az archiválási szolgáltató.
- A kritikus munkafolyamatok támogatása szkenneléssel, digitalizálással
- Az „igazi” dokumentumszkennerek és jellemzőik
- Gyakorlati útmutató - mibe kerül és hogyan működtethető költséghatékonyan egy rendszer?
- Gyakorlati útmutató - hogyan kezdjük el és merre haladjunk? Hatékony elektronikus és fizikai (papír alapú) dokumentumkezelés.

Összefoglalás és kérdések-válaszok - segítség az elektronikus dokumentumkezeléshez, fizikai iratkezeléshez, szabályzatkészítéshez

Konzultáció, kérdések-válaszok

Időpont: 2014. szeptember 25., csütörtök

Helyszín: IBM Magyarország Kft., 1117 Budapest, Neumann János utca 1, (INFOPARK, IBM épület).

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA – A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni az Ön által választott kedvezményt – köszönjük!

Az Ön kedvezményei:
(A jelentkezési / regisztrációs lapon kérjük feltüntetni a kedvezmény jogcímét (regisztráció vagy korai jelentkező stb.) és mértékét – köszönjük!)

Korai jelentkezői kedvezmények

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 1-ig: HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 8-ig: HUF 19.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 15-ig: HUF 24.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 19-ig: HUF 29.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

((HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett) (A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a korai jelentkezőt – köszönjük!).

Gyakorlati iratkezelés (iratkezelés szakértő) tanfolyam – Jelentkezési lap >>>

Ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk a tanfolyam díján felül.

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beékezések sorrendjében. Amennyiben Önt nem érdekli a képzés, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

A tanfolyamok résztvevőinek elégedettsége miatt lehetségesek változtatások, amelyekről az érdeklődőket, jelentkezőket tájékoztatjuk.

Tekintse meg további tanfolyamainkat: CW Akadémia – Tanfolyami naptár 2014. szeptember >>>

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.