Hirdetés
. Hirdetés

Indul a hackeregyetem

|

Az Kürt Akadémia első képzései, az etikus hackelés és az információbiztonság „műhelytitkaiba” engednek betekintést. A szemeszterek 2009. szeptemberében indulnak.

Hirdetés

A biztonsági és adatmentési szakértőként közismert Kürt Zrt. még májusban üzleti és biztonsági témájú akadémia létrehozását jelentette be. A képzésekre az adott területen elméleti és gyakorlati alaptudással egyaránt felvértezett jelentkezőket várnak, akik mester szintű képzés keretei között újszerű ismereteket és gyakorlatias, a piacon azonnal forintra váltható tudást szeretnének szerezni.

Az "Akadémián" többféle képzési forma közül választhatnak a jelentkezők. A hagyományos felsőoktatási tanulmányok hagyományait idéző kétszemeszteres képzés mellett intenzív kétszer öt napos, illetve kétszer négy napos tréning jellegű tanfolyamok is indulnak az informatikai biztonsági területen.

Az etikus hacker csak úgy lehet sikeres, ha képes egy lépéssel a rosszfiúk előtt járni. Ez az egy esélye van, hogy teljesítse megbízatását. Nem elég ismernie az információk és rendszerek biztonságát fenyegető technológiákat, képesnek kell lennie előre látni az újabb és újabb fenyegetettségeket. A KÜRT Akadémia képzése erre a küldetésre készíti fel a hallgatókat, lehetőséget kínálva a jelentkezőknek az informatikai rendszerek megfelelő információbiztonsági szintjének tudatos megteremtésére.

Az Etikus hacker képzés házigazdája Frész Ferenc, a KÜRT Biztonsági Intelligencia Központjának vezetője, aki csapatával számtalan, abszolút biztonságosnak hitt nagyvállalati rendszer súlyos hibáit és hiányosságait fedte már fel sérülékenység-vizsgálatok során.

Jelentkezők  alapfokú informatikai ismeretekkel és erkölcsi bizonyítvánnyal kell, hogy rendelkezzenek.

Jelentkezési határidő: 2009. augusztus 25.

Jelentkezni természetesen interneten keresztül is lehet!

A jelentkezőknek előzetes felvételi elbeszélgetésen kell részt venniük.

Felvételi időpontok: 2009. július 20. és 2009. augusztus 3.

A felvételi beszélgetésre jelentkezni e-mailben (info@kurtakademia.hu) a választott időpont megjelölésével lehet.

Helyszín: KÜRT Akadémia, 2040 Budaörs, Szabadság út 301.

A jelentkezők a felvételi beszélgetéstől számított 5 munkanapon belül írásban (e-mail) kapnak értesítést a felvételi elbírálásról.

Képzés időtartama: 2 szemeszter
A képzés ára:
750.000,- Ft+ ÁFA/félév

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.