Hirdetés
. Hirdetés

Indul az új elektronikus számlázás tanfolyam!

|

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást."

Hirdetés

Elektronikus számlázás tanfolyam kedvezményes jelentkezés

Hirdetés

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. A munkahelyem egyetértésével és támogatásával jelentkeztem a kurzusra, elsősorban azzal a céllal, hogy megtudjam, milyen hatással voltak az elektronikus számlázás folyamatára a 2013 elején életbe lépett törvényi változások. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást." (Ádám Szilvia, a Rail Cargo Hungaria Zrt. kereskedelmi koordináció szakértője, a tanfolyam résztvevő)

Fizessen kevesebb bírságot

A közelmúltban megkezdődött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakembereinek felkészítése az elektronikus számlázással kapcsolatos gyakorlati ismeretek alkalmazására – tudja, hogy ez mit jelent az Ön és vállalkozására számára?

Elektronikus számlázás tanfolyam

A magyar kormányzat és államigazgatás gőzerővel fejlesztési az elektronikus ügyintézést és ezen belül az elektronikus számlázást. Itt nincs kibúvó: és maholnap elindulnak az elektronikus számlák Ön felé is - ez mindenkit, minden vállalkozást érint!

Nincs elveszett számla, nincs késedelmi kamat, gyorsabb befolyás

Az elektronikus számlázás minden területen növelni fogja a hatékonyságot, lehetővé téve az információk feldolgozásának felgyorsítását.

Európa is hamarosan átáll az elektronikus számlázásra: az európai digitális menetrend bejelentése szerint 2013 januárjától egyenrangúként kell kezelni az elektronikus és a papír alapú számlákat. Ezen kívül az Európai Parlament 2016-ra előirányozta a közbeszerzések elektronikus számlázásának kötelezővé tételét.

E-számlázás tanfolyam

Az IBM Magyarország Kft., és a Canon Hungária Kft., támogatásával, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával. Együttműködésben a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal.

Időpont: 2014. július 15., kedd

Hely: IBM Magyarország Kft., 1117 Budapest, Neumann János utca 1, (INFOPARK, IBM épület)

A helyek száma a terem kapacitása miatt limitált, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében!

FOGLALJA LE HELYÉT: ha adminisztráció elhúzódik, kérjük, hogy JELEZZE fenntartjuk helyét - a papírmunka legyen csak később! (A jelentkezők visszaigazolást kapnak 48 órán belül.)

JELENTKEZZEN MOST! Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam tematika és jelentkezési lap >>>

A kedvezményes részvételi díj – 2014. július 4., 24 h-ig: HUF 14.900,- + ÁFA + 5.000,- + ÁFA vizsgadíj (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- + ÁFA vizsgadíj helyett – kérjük a jelentkezési lapon feltüntetni: ESZT-92!)

Ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA -ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk.

JELENTKEZZEN MOST! Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam tematika és jelentkezési lap >>>

Kapcsolódó konferencia - ingyenes ELŐREGISZTRÁCIÓVAL - Elektronikus számlázás konferencia 2015 >>> (milyen fontos változások voltak és mi várható 2015-ben?)

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai felelős
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.