Hirdetés
. Hirdetés

InfoBál 2015

|

Hagyományteremtő rendezvény februárban.

Hirdetés

Első alkalommal rendezik meg a 2015. évi báli szezonban az infokommunikációs szektor gálaeseményét, az InfoBált 2015. február 7-én. Ezúttal nem a szakma technológiai kérdései dominálnak majd, hanem a szórakozás és a társasági együttlét lesz a cél.

Hirdetés

A szervezők szándéka szerint az InfoBál előkelő és protokolláris esemény lesz, amely az informatika ünnepét szimbolizálja. Az InfoBál szervezőbizottsága egyik céljaként határozta meg, hogy alkalmat teremtsen a szektor vezető személyiségeinek találkozójára. Vendégei közé várja az InfoBál a gazdasági- és üzleti szektor képviselőit, valamint a diplomáciai, kulturális és a közélet prominens szereplőit is.

Ötvöződnek a hagyományőrző és innovatív elemek az esemény programjában és tematikájában. Az ünnepi vacsora alatt zongoraszó és a Grácia Hegedű Trió előadása hallatszik. Az est hangulatát tovább fokozza majd a tangó művészpáros és a Why Not Zenekar.

Csendes aukción befolyt összegből támogatja a szervezőbizottság a Csodalámpa Közhasznú Alapítványt, amely életüket veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek álmaiknak és kívánságaiknak teljesülését segíti.

 

Az eseményt az InfoBál szervezőbizottsága, a Magyarországi Aktív Kommunikációs és Társadalmi Fejlődésért Felelős Egyesület keretein belül szervezi és az operatív lebonyolításban a RedOne Event Ügynökség vesz részt.

Megtiszteltetésnek veszi a Computerworld, hogy médiaszponzorként hozzájárulhat a rendezvény sikeréhez.

Online jegyvásárlás a www.infobal.hu oldalon érhető el, míg személyesen a RedOne Event Kft. irodájában történik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.