Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen kipróbálható a Microsoft online irodája

|

Áprilisig a hazai vállalkozások térítésmentesen tesztelhetik a BPOS online szolgáltatásait. Aztán havidíjassá válnak a Microsoft céges megoldásai.

Hirdetés

A Microsoft Magyarország hivatalosan bejelentette, hogy hazánkban is elindította Business Productivity Online Suite (BPOS) szolgáltatását, amely keretén belül a vállalkozások szoftver és hardver beszerzése nélkül, havidíjért cserébe vehetik igénybe a redmondi szoftvercég céges megoldásait: az Exchange Server, a SharePoint, a Live Meeting és az Office Communications Server webes változatait.

 

bpos.jpg


A BPOS a 2010 áprilisáig tartó bevezetési fázisban ráadásul bármely cég számára ingyenesen kipróbálható, mivel a Microsoft csak a kereskedelmi indulást követően kér majd a szolgáltatásaiért havidíjat. Ennek köszönhetően most bárki tesztelheti az online szolgáltatásokat - amihez csak egy regisztráció szükséges -, hogy eldönthesse vállalkozásának szüksége van-e a webes alkalmazásokra.

A szolgáltatás az alábbi részekből áll, melyeket a BPOS csomagban együtt, vagy külön-külön is meg lehet majd vásárolni:

 

  • Exchange Online: az Exchange Server lehetőségeit nyújtja a felhasználók számára - a megbízható, bárhonnan elérhető levelezés, közös naptárak, feladatlisták, levelezés Outlook-ban, vagy az Outlook Web Access segítségével.
  • SharePoint Online: dokumentumtárak, listák és rugalmas csoportmunka az internet segítségével. A SharePoint kisebb és nagyobb csoportok életébe vihet rendszert és biztosíthatja az egy központi dokumentumvalóság helyét.
  • Office Communications Online: azonnali üzenetküldés, jelenlét érzékelés és tartalommegosztás. A munkatársak az azonnali üzenetküldő alkalmazások számos előnyét élvezhetik egy kontrollált, vállalati környezetben.
  • Office Live Meeting: online konferenciák és megbeszélések az internet segítségével. Segítségével webes megbeszéléseket és előadásokat tarthatunk, és így jelentős megtakarításokat érhetünk el az utazási költségek terén.

További részletek, és az árazás a BPOS oldalán olvashatók, valamint ugyanitt végezhető el az ingyenes kipróbáláshoz szükséges regisztráció is.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.